HENNING BELTESTAD
CEO, Lerøy

Lerøy-sjef Henning Beltestad kommer til Salmon City for tredje gang for å prate om hva Lerøy gjør for å håndtere utfordringene i havbruk. Beltestad har vært konsernsjef i Lerøy siden 2010, og ansatt i selskapet siden 90-tallet. Da han var ferdig med utdanningen sin på BI var følgende klart for han: Han ville selge fisk, og han ville gjøre det i Lerøy.

ALF-HELGE AARSKOG
Bransjenestor / Ex-CEO, Mowi

Alf-Helge Aarskog er en av bransjens fremste veteraner. Han har 10 år bak seg som CEO i Mowi (2010-2020), og bidrar i dag til å drive utviklingen av næringen gjennom rollene som Business Developer i Eide Fjordbruk hvor han jobber med utviklingen av deres teknologi for lukkede anlegg i sjø (Watermoon), samt Styremedlem i bl.a. Grieg Maturitas, Frøy Kapital og PE-fondet for sjømat Bluefront Equity.

TROND HÅKON SCHAUG-PETTERSEN
CEO, Salmon Evolution

Siviløkonomen fra NHH tok over lederjobben i Salmon Evolution i 2023 da han kom fra stillingen som CFO. Salmon Evolution er et av selskapene som baner veien for landbasert oppdrett, og med kapasitet i 2024 på 8000 tonn er de den største produsenten av laks fra land. Trond Håkon selv har bakgrunn fra investeringbanken Swedbank, og senere fra sjømatselskapet Hofseth.

STEN FALKUM
CEO, Hima Seafood

Fra kampen om tungtvannet til kampen om reguleringsplanen - Rjukan er tilbake på kartet. Nå som hjem for en av næringens mest spennende satsninger - Hima Seafood. Hima driver verdens største landbaserte oppdrettsanlegg for ørret. Fisken er i karene i Telemark, og neste byggetrinn i USA er planlagt. Sten Falkum, kommer til Bergen for å fortelle oss mer.

THOMAS MYRHOLT
CEO, Akvafuture

Sveiser og siviløkonom fra NHH. Bare 29 år gammel har Thomas Myrholt allerede bak seg tre år i sjefsstolen i Akvafuture - selskapet som leder an i utviklingen av lukkede anlegg i sjø. Ingen selskaper har mer fisk i lukket teknologi enn Akvafuture - Brønnøysundselskapet som i 2023 omsatte for over 500 millioner kroner. Før Thomas satte kursen nordover for fronten av norsk havbruksnæring var han sjømatanalytiker i SpareBank1 Markets.

DAG SLETMO
SVP Seafood, DNB

Buekorps er lyden av Bergen, og Dag Sletmo er lyden av Salmon City. Få i gamet er tettere på bransjepulsen enn DNBs mann på sjømat. Før han havnet i sjømatbanken var han i Carnegie og Cermaq. På Salmon City har vært med siden dag én. Når Dag Sletmo inntar scenen i laksehovedstaden til våren blir det 4/4 på Salmon City for Dag. Velkommen hjem!

HEIDI KYVIK
CEO, Eyvi

Teknologiselskapet Eyvi designer, utvikler og leverer RAS-anlegg for landbasert oppdrett. Heidi Kyvik var med å grunnlegge selskapet i 2019. Siden den gang har de hatt en eksplosiv vekst. De har levert 25 RAS-anlegg, vokst til 74 ansatte, og omsatte i 2023 for 400 millioner. Til Salmon City kommer Heidi for å snakke om deres reise sammen med Hima Seafood.

OLA BRATTVOLL
COO, Sales & Marketing, Mowi

Ola Brattvoll leder salg og markedsføringsarbeidet til verdens største lakseoppdretter. Til Salmon City kommer for å snakke om hvordan selskapet jobber med å bygge merkevare i verdens markeder.

SVEIN ERIK GREGERSEN
CEO, Remora Robotics

Autonome roboter vasker oppdrettsnøtene mens de samler inn data. Det er teknologien levert av Remora Robotics - Stavanger-scaleupen i full gallopp. Med seg på investorsiden har de blant andre Frøy Kapital, Grieg Kapital og Momentum. Gregersen, Sivilingeniøren fra NTNU, tok over roret i Remora i 2023, og kommer til Salmon City for å fortelle om reisen videre for selskapet.

STEFFEN KLEMETSEN JAKOBSEN
CCO, FishGLOBE

Teknologi-selskapet FishGLOBE bygger løsninger for lukkede anlegg i sjø. I 2024 har scale-upen signert kontrakter for 500 millioner. CCO Steffen Klemetsen Jakobsen kommer til Salmon City for å fortelle om hvordan deres teknologi er med å løse næringens utfordringer.

KATHLEEN MATHISEN
CHRO, Grieg Seafood

Kathleen Mathisen leder HR-arbeidet i Bergensoppdretteren Grieg Seafood. Til Salmon City kommer hun for å delta i en panelsamtale om kvinners reise i næringen.

MAGNUS TORP
CIO, Hima Seafood

Magnus Torp leder investeringsavdelingen til Rjukan-oppdretteren Hima Seafood. I tillegg er han ansvarlig for den nært forestående USA-ekspansjonen til selskapet.